Video's Verkiezingen 2018


10) " Ruim 50 miljoen euro voor de renovatie van een 50 jaar oud, gehuurd (en in de Asbest tijd gebouwd ) Stadhuis. Wat vind Amersfoort hiervan? "Zie ook het artikel in De Stad Amersfoort: https://www.burgerpartijamersfoort.nl/index.php?p=nieuws&m=437&j=2017&titel=de-bpa-over-de-50-miljoen-kostende-asbest-renovatie-van-het-stadhuis-

9) De Burger Partij Amersfoort (BPA) is de (steeds weer terugkerende) ongeregeldheden rond de Jaarwisseling in Amersfoort meer dan zat. Het is de hoogste tijd dat de Burgemeester een Noodverordening instelt voor de periode rond Oud en Nieuw om onze GGD, Politie en Brandweer Mannen en Vrouwen ( en onze Burgers ) goed te beschermen.

Zie ook bij 28-11-2017 - Nieuws - de BPA vragen over dit Onderwerp.8) Volgens de Burger Partij Amersfoort (BPA) is deze overdracht op 21November 2017 van het Budgetrecht van de gemeenteraad een historische D66 ( en VVD ! ) fout. De gemeenteraad van Amersfoort besloot op 21 november 2017 om de totale Onderwijshuisvesting Begroting van €400 miljoen compleet over te dragen aan schoolbesturen.7) Hans van Wegen is sinds jaar en dag de leider en oprichter van de Burger Partij Amersfoort (BPA) Hij kende hoge toppen en diepe dalen, maar stoppen is geen optie. Ook in 2018 gaat hij er weer vol elan tegenaan. Misschien is hij wel het bekendste raadslid in Amersfoort en dat is hoe dan ook een prestatie.6) Amersfoort heeft keihard een Ombudsman Sociaal Domein nodig. Iemand met het mandaat om de vele problemen van Burgers met de gemeente op te lossen. In Emmen is het ook een succes. Helpt U ons mee, om dit te bereiken?5) de Beeldhouwer Ton Mooy over de D66 wethouder, de Bron op de Hof en de Verkiezingen van Maart 20184) De fractievoorzitter van de BPA tijdens de Begrotingsbehandeling 2018

Maar: De burgemeester van Amersfoort geeft in de gemeenteraad aan, geen signalen door te krijgen over de Veiligheid in de stad.
Vreemd voor iemand die hiervoor eindverantwoordelijk is.

(Videofragment uit behandeling Begroting 2018-2021)3) Subsidie geld beter besteden - alleen het CDA en slechts een (1) man van de VVD, waren uiteindelijk voor.2) Allemaal Halleluja verhalen van het D66 College over de Begroting 2018-20211) De huidige D66 Coalitie is in meerderheid tegen een stevige Controle op de besteding van subsidiegelden. Er vind geen controle plaats op de 'strijkstok' ( meer dan 30/35 % Overhead ) van culturele Organisaties die afhankelijk zijn van subsidie.